Email
Idioma
Jounou Selecció

Qui som

Conegui la nostra història

Jounou s’inicia a Vilafranca del Penedès l’any 1942 amb unes instal·lacions ubicades a la Rambla de Sant Francesc, al bell mig de Vilafranca, on es venien i reparaven bicicletes i motocicletes. L’any 1973, Jounou va obrir el seu primer taller de reparació d’automòbils al c/Progrés, inicialment amb l’apartat de mecànica. Dos anys més tard va incorporar planxisteria i pintura i poc després va obrir al c/Sant Pere la seva primera botiga de vehicles d’ocasió.

La constant d’aquesta empresa des dels seus inicis, ha estat la de donar un servei de qualitat i atenció al seus clients, motiu pel qual General Motors es va fixar en ella per nomenar-la concessionari de la seva marca OPEL, iniciant al gener de 1984 les seves activitats en vendes i postvenda d’aquesta reconeguda marca.

Posteriorment es van incorporar les marques HONDA, HYUNDAI, SAAB i SEAT.

Tanmateix i valorant com a molt rellevant la representació d’aquestes reconegudes marques, Jounou ha donat sempre molta importància al tractament i comercialització dels vehicles d’ocasió, anomenant aquest departament JOUNOU SELECCIÓ.

L’ activitat d’aquesta empresa, que es va iniciar a Vilafranca, ha tingut continuïtat al Vendrell, Vilanova i Igualada, donant servei als clients de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia.

El nostre grup d’empreses té una missió, uns valors, una visió i uns objectius concrets.

MISSIÓ. Les nostres empreses s’han constituït amb una missió ben clara: la de donar una atenció i un servei de qualitat cap al client i totes aquelles persones o empreses que ho requereixin, amb ofertes personalitzades a les necessitats de cadascú i buscant oferir el millor producte al preu més competitiu.

VALORS. Al Grup Jounou tenim la premissa màxima del respecte pel client, el producte i el medi ambient. Per tant, els nostres valors es centren en potenciar aquests aspectes, formant contínuament als nostres treballadors amb el valor de la honradesa i la professionalitat en el tracte, tant comercial com econòmic i en el coneixement del producte per poder oferir el millor servei possible als nostres clients. També busquem tenir una alta consideració i respecte cap al medi ambient, tant pel que respecta a la manipulació i gestió de residus com en cercar l’eficiència i mínim consum en qualsevol millora o nova maquinària per les nostres instal·lacions.

VISIÓ. Treballem amb vocació per anar creixent dia rere dia, afrontant reptes i compromisos amb l’objectiu principal de poder oferir als nostres clients tot allò que necessiten i esperen de nosaltres. També volem ser presents amb certa influència, credibilitat i proximitat en l’entorn local i en escenaris propers a les nostres instal·lacions i per això intentem estar presents i col·laborem en una gran quantitat d’esdeveniments i actes en moltes poblacions de les comarques on operem. Volem seguir sent reconeguts per la nostra solvència tècnica, com bé s’ha demostrat al llarg dels anys que portem al capdavant d’aquest Grup.

OBJECTIUS. El nostre objectiu principal és fidelitzar els nostres clients i obrir les portes a tots els futurs clients, oferint un millor servei i tracte personalitzat. Per això, els nostres esforços es centren en invertir contínuament en millorar les nostres infraestructures i en formar, tant en el tracte personal com en els aspectes professionals i de coneixement del producte als nostres treballadors, per tal de poder oferir als nostres clients el tracte i producte que s’ajusti millor a les necessitats de cadascú d’ells.

LA NOSTRA MÀXIMA: CERCAR L’EXCEL·LÈNCIA

La nostra empresa té un model de treball i de gestió centrat en el conjunt de les persones i basat en una forta convicció amb la delegació i cessió de treballs i responsabilitats.

L’equip directiu segueix aquest model perquè hi creu, el desenvolupa i el transmet als seus col·laboradors.

La nostra filosofia de treball és donar la màxima importància al client i tenir el màxim respecte per l’empresa, els seus treballadors i l’entorn que ens envolta.

 • Styl Auto
 • Jounou
 • Joumovil
 • Vehicles d'Ocasió
 • Peugeot
 • Citroën
 • Industrials

  Industrials

  La millor selecció de vehicles per a professionals

 • VO Premium

  VO Premium

  Vehicles deluxe amb menys de 60.000 km

 • Km 0, Gerència i Demos

  Km 0, Gerència i Demos

  Tenim el cotxe que busques

 • Descobreix el nostre Stock

  Descobreix el nostre Stock

  Tenim el vehicle que busques

 • Vehicles Super econòmics

  Vehicles Super econòmics

  Vehicles a un preu súper especial

 • Ofertes Especials

  Ofertes Especials

  Aprofita't de la millor oferta en vehicles seleccionats

Jounou SeleccióNecessita ajuda o consell?

AVISA'NS, ET TRUQUEM GRATUÏTAMENT

Te llamamos
Enviant
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon